Με μεγάλη επιτυχία και με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του «ΕΛΠΙΔΑ Youth» πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018, η πρώτη προσωπική έκθεση έργων τέχνης της Έμιλυ Βαφειά στην Image Gallery στο κέντρο της Αθήνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 1η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ “ΕΛΠΙΔΑ YOUTH”

Την αγάπη και τις ευχές τους στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» αλλά και στους πληγέντες συνανθρώπους μας στη Μάνδρα Αττικής, εξέφρασαν όλοι όσοι επισκέφτηκαν την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ BAZAAR ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ”

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ 1. Επιστροφή χρημάτων και ακύρωση της συναλλαγής δεν είναι εφικτή, λόγω της χαριστικής μορφής της πράξεως. 2. Τα προσωπικά στοιχεία των δωρητών αποτελούν προσωπικά δεδομένα και δεν θα κοινοποιούνται. 3. Τα στοιχεία της κάρτας του δωρητή δεν θα είναι γνωστά και δεν θα κρατούνται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το ΕΛΠΙΔΑ. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όροι Χρήσης

Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» πρωτοπορεί ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη χώρα μας: ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, εφαρμόζοντάς τη μέσα από ένα πιλοτικό πρόγραμμα θεραπευτικής κατασκήνωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ELPIDA YOUTH SUMMER CAMP 2017

Οι μικροί και μεγάλοι που παρακολούθησαν την avant premiere της ταινίας «Αρχηγός από κούνια» την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, πέρασαν ένα αξέχαστο κυριακάτικο μεσημέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ AVANT PREMIERE ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ”

Η Επιτροπή «Elpida Youth» έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην Avant Premiere της παιδικής ταινίας Boss Baby (Αρχηγός από Κούνια) την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα VMAX στα Village Cinemas στο The Mall Athens στο Μαρούσι. Σας περιμένουμε για να απολαύσουμε όλοι μαζί μία ξεκαρδιστική ταινία για όλη την οικογένεια! Τα έσοδα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ AVANT PREMIERE ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ “ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ”

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 το βράδυ, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο σύζυγός της κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, μέλη και φίλοι του, για άλλη μια φορά έδωσαν το «παρών» σε ένα δείπνο αγάπης και ανανέωσαν τη δέσμευσή […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΠΙΔΑ»

Με χαρά και συγκίνηση η κυρία Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού, η κυρία Λάουρα Λαλαούνη-Μακροπούλου και η Πριγκίπισσα Τατιάνα, μέλη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» καθώς και της Επιτροπής «Elpida Youth» του Συλλόγου, παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τον ανακαινισμένο 1ο όροφο του Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 1ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΕΛΠΙΔΑ

Η χαρά και η αγάπη, αλλά και το πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που φέρνουν μαζί τους οι Γιορτές, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΠΙΔΑ